Manikűr, géllakk, Shellac, műköröm mellett pedikűrrel is foglalkozom. Különösen fontosnak tartom a helyes lábápolást olyan speciális esetekben, mint például a cukorbetegség, az ortopédiai elváltozások, vagy a sport. Mivel tavaly február óta gyalogolok és most már futok is, találkoztam néhány problémával azok közül, amelyekkel a futók küzdenek, és erre kínálok most megoldást a Futópedikűrrel...

FUTÓPEDIKŰR – minden sportolónak, akinek fő sporteszköze a lába

Futás közben fáj, nyom, szúr, ég a lábad? Futás után eltörik, bekékül, leesik a körmöd? Túlzottan izzad, vagy túl száraz a bőröd és bereped, esetleg gyötör a lábszag? Bármilyen csodaszert kensz a lábadra, nem javul a helyzet?

A megoldás a Futópedikűr, amellyel nem csupán úrrá lehetsz a problémákon, de felfrissült, könnyű, egészséges és ápolt lábbal bújhatsz vissza futócipődbe.

A Futópedikűr a legújabb egyedi és speciális esztétikai és egészségügyi pedikűrszolgáltatásom, amelyet szakmai és saját tapasztalataimra támaszkodva olyan sportolók számára állítottam össze, akiknek fő sporteszköze a lába. Ahhoz, hogy sem most, sem pedig később ne legyenek bőrgyógyászati és ortopédiai problémáid, és mindig problémamentesen futhass, folyamatosan figyelni és ápolni kell a lábad.

t1larg.barefoot.run.gi.jpg

Legyél akár amatőr, hobbi, vagy profi sportoló, a Futópedikűr egészségessé és széppé varázsolja a lábad, hiszen a bőrkeményedések, a repedések, az ortopédiai elváltozások, a benövő körömsarkok, a berepedő körmök, a száraz bőr, vagy a túlzott lábizzadás nem csupán esztétikai problémát jelentenek, de hosszú távú egészségügyi kockázatot is rejtenek magukban.

Gyere és próbáld ki a teljesen új, egyedülálló Futópedikűr szolgáltatást a Körtekert szépségszalonban (XIII. Tátra utca 15/a), és megfiatalodott, könnyű lábakkal vághatsz neki a következő edzésnek, vagy versenynek. A lábad miatt soha ne kelljen feladni a futást!

Csak most! Az első öt Futópedikűr-vendég professzionális lábápoló krémet kap ajándékba!


Kérj most időpontot: 30/9646-588

Smidt Éva kéz- és lábápoló, szempilla-stylist

 

BÓNUSZ: személyre szabott tanácsokat kapsz ahhoz, hogy hogyan ápold otthon a lábad, hogy a futás valóban élvezet, ne pedig kényelmetlen problémákkal való együttélés legyen.

Ráadásul, ha most feliratkozol a hírlevelemre, megtudhatod, hogy melyek a tipikus lábápolási bakik, amelyet szinte mindenki elkövet!  Iratkozz fel itt - hogy te biztosan ne hibázz többet!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyalogkorte.blog.hu/api/trackback/id/tr16071861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása